Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // Bach Bloesem-remedies   

Bach Bloesem-remedies

bachremedie_250De Bach Bloesem-remedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elk heeft unieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. De tincturen helpen u beter omgaan met de emoties die u in het dagelijks leven ervaart. De Bach Bloesem-remedies komen overeen met de originele bloesemextracten, waarvan de werking door Dr. Edward Bach in de jaren '30 van de 20ste eeuw is ontdekt.

Vandaag de dag werken ze nog op dezelfde manier. De Bach Bloesem-remedies helpen uw evenwicht te herstellen en ondersteunen u bij het onder controle krijgen van uw emoties. U voelt zich beter, in harmonie met uw leven.

De Bach Bloesem-remedies zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor de hele familie. Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Kortom: ze bieden jong en oud de nodige ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest.

 

Rescue Cream

Rescue Cream geeft snel verlichting bij huidbeschadigingen, zoals lichte verbranding, insectenbeten, uitslag of blauwe plekken. Deze crème bevat dezelfde vijf bloesemtincturen, waaraan o.a. crab apple voor de reinigende werking is toegevoegd.
Onmisbaar op o.a. vakantie en voor in of rond huis, voor uzelf of uw kinderen.


rescuecream

Dieren

Behandeling met Bach Bloesem werkt ook uitstekend voor dieren bij o.a. angsten, paniek, ongeduld en irritatie, onzekerheid en pijn. Via de haren van het dier kan een test worden gedaan met behulp van een biotensor, waarna u een goed beeld krijgt van de gevoelens van uw dier. Binnen enkele dagen kan er met Bach Bloesem een blijvend resultaat worden behaald.


© 2024 Healthy Balance Almere | Disclaimer | Powered by Streamless 8.0.0