Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // De biotensor   

De biotensor

De biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische toestanden en functies. In handen van een geoefend gebruiker is de biotensor geschikt en vaak onmisbaar bij uiteenlopende onderzoeken. Zo kunt u de biotensor bijvoorbeeld benutten voor het lokaliseren van energetische en magnetische atoomstructuren in de natuur, in het menselijk lichaam en in allerhande elektrische apparaten.

De biotensor is een veelzijdig apparaat en maakt het voor de geoefende gebruiker mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld:

Allergieën
Voedselcombinaties
Aardstralen en wateraders
Onderzoek van huizen op eventuele ziekmakende straling
Medicijnen onderzoeken op geschiktheid voor bepaalde personen in specifieke situaties

Vitamines, mineralen en homeopathie

Trillingsensitiviteit

Zoals u weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Alles, maar dan ook alles, heeft een eigen trilling. Ook alle organen hebben verschillende trillingen ten opzichte van elkaar.

De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit apparaat kunt u ook beoordelen hoeveel energie op een bepaald moment op een plaats zit, bepalen of een medicijn geschikt is voor dat lichaam en dan aangeven welke therapie op dat moment geschikt is. Het werken met de biotensor gaat razendsnel, binnen een minuut kunt u tientallen producten testen. Het gebruik van de biotensor is in zeer korte tijd te leren.

Accreditatie

Deze cursus is door de ViV (www.vivnederland.nl)  geaccrediteerd als nascholing.


© 2022 Healthy Balance Almere | Disclaimer | Powered by Streamless 7.8.13