Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // Stralingsstress   

Stralingsstress

In onze praktijk komen we veel voorbeelden tegen, waar ziekte bleef sluimeren of zelfs verergerde door de opbouw van stress door straling.

Straling bestaat uit verschillende vormen, waaronder geopathische en elektromagnetische stress, die het immuunsysteem aantasten, al wordt dat niet altijd gemerkt/gevoeld door iedereen.

Als het immuunsysteem in zijn functionaliteit systematisch wordt ondermijnd, vergroot dit herhaling van ziekte (bijv. hoofdpijn, restless legs / zware benen, rusteloos slapen, onrust in het algemeen, menstruatiepijnen, etc.etc.) en doet vermoeidheid toenemen. Vaak is gebleken door én de straling op te heffen én therapie te ondergaan de ziekte sneller en blijvend verdween.

Cursus/workshop

Wij bieden een speciaal op maat gemaakte cursus/workshop aan waarin u geleerd wordt op de signalen te letten die stralingsstress kenmerken. Daarbij komen verschillende technieken, soorten stralingen, metingen en wat u ertegen kunt doen aan de orde.

Deze praktische cursus vereist veel beweging en veel meetwerk, daarom raden wij u aan comfortabele kleding te dragen die tegen een stootje kan.

Accreditatie

Deze cursus is door de ViV (www.vivnederland.nl)  geaccrediteerd als nascholing


© 2022 Healthy Balance Almere | Disclaimer | Powered by Streamless 7.8.13