Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // Diëlektrische Resonantie Therapie   

Diëlektrische Resonantie Therapie

Introductie

Diëlektrische Resonantie Therapie (in het boek ‘Het verzamelpunt’ wordt het beschreven als Electronische Edelsteenlamp therapie), is het resultaat van 25 jaar onderzoek en ontwikkeling door artsen in Engeland (Whale Medical Inc.). Deze eenvoudige, veilige, gerichte energiegeneeskunde geeft betrouwbare en reproduceerbare resultaten.
Uit de onderzoeken is de hoogstaande geneeskracht van edelstenen in de energetische geneeskunde en de toepassing ervan door de tijd heen gebleken in verschillende werelddelen zoals Arabië, Tibet, etc. De therapie vertegenwoordigt hiermee een huwelijk van eeuwenoude kennis en traditioneel gebruik en de huidige, moderne technologie voor genezing van een scala aan klachten en symptomen.

De energie oscilleert via variërende hersenfrequenties door hoge kwaliteit edelstenen, lenzen en filters. De koele lichtbundel manipuleert gekwetste of zieke cellen. Deze hebben geen normale frequentie; Diëlektrische Resonantie Therapie kan hun frequentie weer naar het normale niveau terugbrengen of aanpassen, en zo het genezingsproces versnellen. De frequentie van de gewenste resonantie wordt bepaald door de eigenschappen van de gebruikte edelsteen, lenzen, filters en hersenfrequenties.

Door samen met het Verzamelpunt een diagnose te stellen worden symptomen snel en effectief behandelbaar en te genezen.

Radiometrische foto van een verbrande rechterhand, voor en na de behandeling.

handen_400

Voor meer informatie over de behandeling met Diëlektrische Resonantie Therapie, klik hier.


© 2023 Healthy Balance Almere | Disclaimer | Powered by Streamless 7.8.13