Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // Wat is Radionica   

Wat is Radionica

Radionica is een 100 jaar oude methode die nu, in het informatietijdperk, een geheel nieuwe dimensie heeft bereikt. Radionica wordt ingezet voor het analyseren van de gezondheidstoestand en het in balans brengen van het energiesysteem van het lichaam zodat het zichzelf weer kan genezen.

Aan de hand van uniek materiaal van de patiënt, dier of plant wordt het energieveld met behulp van de radionica machines getest en kan een onbalans worden vastgesteld. Deze onbalans kan veroorzaakt worden door allerlei negatieve invloeden zoals een allergie, belastingen door bacteriën, schimmels, virussen, toxinen, vaccinaties, emotionele en psychische belastingen, chakra blokkade, verstoring door shock etc.

Als therapie kan een geschikt geneesmiddel (therapiemiddel, homeopathie, nosoden, kleur, etc) worden getest of de onbalans kan direct in het energieveld van de patiënt gebalanceerd worden.

Morfogenetische veld

Elk orgaan, bacterie, emotie enz. heeft in het veld zijn eigen unieke energetische patroon. Binnen de Radionica wordt dit patroon (IDF) voorgesteld door numerieke waarden (raten).

In de afgelopen 80 – 90 jaar zijn er meer dan 10.000 verschillende patronen vastgelegd. Aan de hand van deze numerieke waarden kan men dus testen welke patronen de levenskracht verstoren en vervolgens door een behandeling in het veld de balans herstellen. Hiermee herstelt de therapeut de energetische blokkade en wordt het zelfgenezend vermogen van de patiënt geactiveerd.


© 2023 Healthy Balance Almere | Disclaimer | Powered by Streamless 7.8.13